Matematik

Hvordan afgør man om en variabel indeholder 68% af observationer.

03. december 2014 af lotte14 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Overskriften siger vel det hele


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2014 af SuneChr

For en normalfordeling, middelværdi 0 og spredning 1, gælder:
x ∈ [- x0 ; x0]           ⇒                    \frac{1}{\sqrt{2\pi }}\int_{-x_{0}}^{x_{0}}e^{-\frac{1}{2}x^{2}}\textup{d}x=0,68


Skriv et svar til: Hvordan afgør man om en variabel indeholder 68% af observationer.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.