Matematik

Hjælp til at isolere c i to udsagn

07. december 2014 af Arccossintan (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg skal isolere c i de følgende to udsagn:

2(a-\frac{b}{c})=a-b

2(a-\frac{b}{c})=\frac{a-b}{c}

Jeg er dog i tvivl om, hvordan jeg skal starte. Kan nogen give et hint?

Mvh. Emil


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. december 2014 af peter lind

I begge Gang ligningerne med c. Gang dernæst ind i parenteserne.

I den første er der også mulighed for først at isolere b/c, hvis du finder det nemmere.


Svar #2
11. december 2014 af Arccossintan (Slettet)

Skal jeg gange alle led og faktorer med c, eller bare hver side?


Svar #3
11. december 2014 af Arccossintan (Slettet)

Jeg har fundet frem til løsningerne og takker for hjælpen!


Skriv et svar til: Hjælp til at isolere c i to udsagn

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.