Matematik

Ligning: 4x*2=10x-2

08. december 2014 af RoneMe (Slettet) - Niveau: C-niveau

En venlig sjæl som vil vise mig slavisk hvordan denne udregnes ved hjælp af regnereglerne? 

4x*2=10x-2 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2014 af PeterValberg

Mener du:

4x^2=10x-2

?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. december 2014 af mathon

         4x•2 = 10x - 2 

         8x = 10x - 2

         2 = 10x - 8x

         2 = 2x

         1 = x


Svar #3
08. december 2014 af RoneMe (Slettet)

Ligesom Mathon gør.

Men er der ikke en mellem regning, ved 4x*2? skal man ikke dividere? 


Skriv et svar til: Ligning: 4x*2=10x-2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.