Matematik

Hvordan bestemmer man en ukendt størrelse i en renteformel

10. december 2014 af Pewdied (Slettet) - Niveau: C-niveau

som overskriften siger er der en der ved hvordan man bestemmer en ukendt størrelse i en renteformel?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. december 2014 af SuneChr

Hvad er det for en renteformel, du har i spil?
Og hvad skal isoleres?
Er det
kn = k0·(1 + r)n     ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. december 2014 af mathon

                     \begin{array}{|c|c|c|c|} K_n&K_0&r&n\\ \hline K_0\cdot (1+r)^n&K_n\cdot (1+r)^{-n}&\left ( \frac{K_n}{K_0} \right )^\frac{1}{n}-1&\frac{\log\left ( \frac{K_n}{K_0} \right )}{\log(1+r)} \end{array}
 


Svar #3
10. december 2014 af Pewdied (Slettet)

mange tak til begge svar


Skriv et svar til: Hvordan bestemmer man en ukendt størrelse i en renteformel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.