Matematik

Ligning

10. december 2014 af Saha0227 (Slettet) - Niveau: 7. klasse
Hej studieportalen.

Jeg plejer at have styr på mine ligninger men så støder jeg på denne og kan ikke finde ud af det hjælppp.

1/2 gange x + 5 = 25.
(1/2 - en halv)

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. december 2014 af peter lind

flyt de 5 over på højre side og gang resultatet med 2


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. december 2014 af OliverHviid

1/2 gange x + 5 = 25 <=>

1/2 gange x + 5 - 5 = 25 - 5 <=>

1/2 gange x = 20 <=>

x = 40


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.