Fysik

ladninger

13. december 2014 af Susanee1 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

En ladning Q1=e og en landen Q2=-e har en fast afstand 2r. Langt væk fra føres nu en ladning Q3=2e som placeres i midtpunktet mellem de to ladninger Q1 og Q2. For at anbringe Q3, skal er udføres et Arbejde W. Hvor stort er dette arbejde, nogle der kan give mig resultatet bare, det ville være til stor hjælp


Skriv et svar til: ladninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.