Kemi

HJÆLP TIL KEMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14. december 2014 af simone100 (Slettet) - Niveau: A-niveau

HEJ FOLKENS

NOGEN DER KAN HJÆLP.

JEG KAN IKKE FINDE UD AF HVAD NAVNET PÅ DETTE STOF ER.KAN IKKE FINDE UD AF HVAD DEN HEDDER UD FRA MOLKEYLEFORMEL.

COCH2CH2CH2CH3


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2014 af mathon

CO     kan ikke være endestillet bundet til CH2


Svar #2
14. december 2014 af simone100 (Slettet)

HMMM...

jeg sidder og prøver at identifiserer et stof ud fra CNMR.

jeg nåede frem til at der er 5 carbon som har disse PPM

77,06=C= O( C er bundet med tre streger til O)

70,72=C-O

35,52 C-C

24,15 C-C

Vedhæftet fil:foto111.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #3
14. december 2014 af OliverGlue (Slettet)

#2 Smid et bedre billede op, hvis du vil ha hjælp.


Svar #4
14. december 2014 af simone100 (Slettet)

har oploadet et billede, måske er den ikke tydeligt nok :S


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. december 2014 af Heptan

Du må også gerne lægge det bedre billede op herinde: https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1553052#1553176


Svar #6
15. december 2014 af simone100 (Slettet)

her er et bedre billede

Vedhæftet fil:spektrum 11.pdf

Svar #7
15. december 2014 af simone100 (Slettet)

jeg kom frem til at det er ethanol-2-propanol

er det rigtigt???????????????


Svar #8
15. december 2014 af simone100 (Slettet)


Skriv et svar til: HJÆLP TIL KEMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.