Matematik

Procentregning

15. december 2014 af camillakrogh (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej 

Hvordan finder jeg ud af, hvor mange % 8775 er ud af 57.916? :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. december 2014 af mathon

              1% af 57.916 = 579,16

              1 = 579,16 %-1

               8775 = 8775/1 = 8775/(579,16 %-1) = 15,15%


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. december 2014 af mette48 (Slettet)

hvor mange % 8775 er ud af 57.916

8775/57916*100 %


Skriv et svar til: Procentregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.