Tysk

Syntaktisk analyse

15. december 2014 af Iamthehomeworker - Niveau: C-niveau

Hej, hvad ville i sige var subjekt (x), verbum (o), evt. direkte objekt (trekant), indikte objekt (firkant), subjektsprædikat (x-o), objektsprædikat (o-trekant) til sætningen:

Um 11 Uhr 20 ist die lange Pause.

På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2014 af Stygotius (Slettet)

"Um 11 Uhr 20 ist die lange Pause."

"Um 11 Uhr"  =  tidsadverbial

"ist" = verballed

"die lange Pause"  =  subjekt


Skriv et svar til: Syntaktisk analyse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.