Matematik

Fuldstændig løsning til y'=k*y^2

15. december 2014 af kingodyr (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej! Jeg skal bevise, at hvis y er en løsning, så er y af formen y=1/(-k*x-c) og hvis y er af formen y=1/(-k*x-c) så er y løsning.

Håber nogen kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. december 2014 af peter lind

Brug separation af variable til at løse differentialligningen


Svar #2
16. december 2014 af kingodyr (Slettet)

Det er jeg med på, men har man så bevist, at det er den eneste løsning?


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. december 2014 af peter lind

ja


Skriv et svar til: Fuldstændig løsning til y'=k*y^2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.