Fysik

Måling af effekt

17. december 2014 af Throwaway (Slettet) - Niveau: C-niveau

Har målt effekt af et forsøg ud, svaret står som 0,01764 W

Ved bare ikke hvad "W" står for, vi har ikke arbejdet med volt/ampere eller watt på noget tidpunkt, så watt lyder meget usansynligt. Nogen der har nogle ideer til hvad det kan være? Hvis det hjælper kommer svaret fra at at dividere en talværdi, som jeg tidligere lavede i opgaven som var målt i Joule, med en tidsværdi.


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. december 2014 af Andersen11 (Slettet)

W er forkortelsen for enheden Watt, der er SI-enheden for effekt.

        1 W = 1 J/s .


Svar #2
18. december 2014 af Throwaway (Slettet)

Vi har aldrig abejdet med Watt, derfor er jeg lidt bange for at det ikke er Watt. Men er 1 Watt så det samme som en Joule??


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. december 2014 af mathon

                                 1\; W=1\; \frac{J}{s}          som forklaret i #1

da
                                  effekt=\frac{energi}{tid}

                                  \frac{V}{A}=\Omega


Skriv et svar til: Måling af effekt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.