Kemi
Integrere hastighedsudtrykkene
22. december 2014 af
chemie (Slettet)
-
Niveau: Universitet/Videregående
Hej, jeg forstår umiddelbart ikke hvad der menes med opgaven som jeg har vedhæftet.
Ligning 5.2 er:
H2O2 + I- → H2O + IO- k1, hastighedsbestemmende trin
H2O2 + OI- → H2O + I- + O2 k2
Jeg har prøvet at opstille hastighedsudtrykkene:
d[H2O][IO-]/dt = k1[H2O2][I-]
d[H2O][I-][O2]/dt = k2[H2O2][IO-]
Vedhæftet fil: Skærmbillede 2014-12-22 kl. 14.45.37.png
Skriv et svar til: Integrere hastighedsudtrykkene
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.


![v= \frac{\mathrm{d} [H_2O] }{\mathrm{d} t} = \frac{\mathrm{d} [IO^-] }{\mathrm{d} t} =- \frac{\mathrm{d} [H_2O_2] }{\mathrm{d} t} = - \frac{\mathrm{d} [I^-] }{\mathrm{d} t} = k_1 \cdot [H_2O]\cdot [IO^-]](https://media.studieportalen.dk/images/equations/8HQKDCUHlAK5Tyxejy_NiQ==.gif)
![\newline v= \frac{\mathrm{d} [H_2O] }{\mathrm{d} t} = \frac{\mathrm{d} [I^-] }{\mathrm{d} t} =\frac{\mathrm{d} [O_2] }{\mathrm{d} t}=- \frac{\mathrm{d} [H_2O_2] }{\mathrm{d} t} = - \frac{\mathrm{d} [IO^-] }{\mathrm{d} t} =\newline \newline k_2 \cdot [H_2O]\cdot [IO^-]](https://media.studieportalen.dk/images/equations/FTJYrDao9cPRlWzJ7MyB9w==.gif)