Matematik

Finde værdierne for a,b,c,d,e,f og g.

06. januar 2015 af palo (Slettet) - Niveau: A-niveau
Jeg har lige nogle ligninger som jeg håber der er en der kan hjælpe med.

D + F = 2 x E

G + E = 10

A + F = 7

B + C = 11

C + H = 3 x A

Der må kun bruges tallene 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 og hvert tal må kun bruges en gang.

Håber der findes en der kan være behjælpelig med løsningen.




Brugbart svar (0)

Svar #1
06. januar 2015 af PeterValberg

Du skal bruge informationerne:

G + E = 10
A + F = 7
B + C = 11

til at bestemme, de talpar, der opfylder disse oplysninger.

De øvrige oplysninger:

D + F = 2E
C + H = 3A

bruger du til at bestemme, hvordan tallene i hvert talpar fordeles
samt fordelingen af de sidste to tal til de sidste to bogstaver

Det er et lille men overkommeligt puslespil :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. januar 2015 af PeterValberg

Jeg får det til:

A = 4
B = 6
C = 5
D = 1
E = 2
F = 3
G = 8
H = 7

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
06. januar 2015 af palo (Slettet)

Tusinde tak for hjælpen.

Skriv et svar til: Finde værdierne for a,b,c,d,e,f og g.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.