Matematik

Omregn til procent

14. januar 2015 af Bladlus (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvor mange procent udgør 241 g af 307,4 g? 

Tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. januar 2015 af mathon

                        opskriv som brøk

                        gang med 100

eller
                        1% = 3,074 g
                        1 = 3,074 g/%

                        241\; g=\frac{241\; g}{1}=\frac{241\; g}{3,074\; \frac{g}{\%}}


Svar #2
14. januar 2015 af Bladlus (Slettet)

Okay så 12,7% :) Tak!


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. januar 2015 af mathon

Forkert
                     


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. januar 2015 af mathon

som brøk              \frac{241\; g}{307,4\; g}
gang med 100        \frac{241}{307,4}\cdot 100\%=78,4\%          

eller

                               \frac{241\; g}{3,074\; \frac{g}{\%}}=78,4\%


Brugbart svar (0)

Svar #5
14. januar 2015 af Therk

#4, mathon: Hvis du i CodeCogs bruger syntaksen

    78{,}4%

slipper du for mellemrummet efter decimaltalsoperatoren, når du bruger komma.


Skriv et svar til: Omregn til procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.