Matematik

OPG. C: Bestem den øjeblikkelige ændring for t=1

18. januar 2015 af Albas1 - Niveau: A-niveau

Nogen der kan hjælpe med c i den vedhæftede opgave? 

Vedhæftet fil: Udklip.JPG

Brugbart svar (1)

Svar #1
18. januar 2015 af CarstenMatsson (Slettet)

Differenciér funktionen og sæt t= 1 og husk at er en konstant og ikke en variabel.


Svar #2
18. januar 2015 af Albas1

Tusinde tak! 


Brugbart svar (1)

Svar #3
28. januar kl. 08:14 af Lalode

Skal man ikke indsætte de 552mg nogen steder?


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. januar kl. 08:18 af MentorMath

#3

Tænker du på c)?


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. januar kl. 08:24 af Lalode

Ja


Brugbart svar (1)

Svar #6
28. januar kl. 08:41 af MentorMath

Det er korrekt så. Altså, vi skal sætte tallet 1 ind på pladsen for t og 552 ind på pladsen for y i differentialligningen (ikke løsningen).. :)


Brugbart svar (0)

Svar #7
28. januar kl. 09:56 af Lalode

Jeg forstår ikke hvordan jeg kan finde en løsning når der ikke er nogen variabel tilbage?


Brugbart svar (0)

Svar #8
28. januar kl. 11:48 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #9
28. januar kl. 11:48 af ringstedLC

#1 er misvisende. Se #6!

#7 Du skal bestemme en funktionsværdi af den afledede for y. Denne variabel y ' er afhængig af y og t, og står på venstre side af diff.-ligningen.


Skriv et svar til: OPG. C: Bestem den øjeblikkelige ændring for t=1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.