Matematik

procent

18. januar 2015 af plil0001 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

hvad er begyndelsesværdien hvis man får 20 ved at trække 20% fra?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2015 af UG124 (Slettet)

p = B * (1 - 0,20) = 20 

isoler B


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. januar 2015 af CarstenMatsson (Slettet)

Eller 20= 0.8x


Skriv et svar til: procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.