Matematik

MatA - Tabellen viser udviklingen i den procentdel af tysklands elektricitetsproduktion - HJÆLP!!

21. januar 2015 af mikkelsen96 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er ikke helt sikker på hvordan den skal løses, men kan det passe jeg skal bruge Chi i anden-test?

Vedhæftet fil: Udklip.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2015 af CarstenMatsson (Slettet)

Nej det har intet med chi at gøre.

d= x2-x1

d anvendes til at finde a som

a=\sqrt[d]{\frac{y2}{y1}}

og

b=\frac{y1}{a^x^1}

Fordoblingstiden findes som

T2=\frac{log(2))}{log(a)}

Når du skal vurdere om målet er realistisk, skal du bare bruge den samlede model til at fremskrive værdien for procentdelen til 2020 (hvor x er antal år efter første år i skemaet) og så sammenligne med det mål de har sat. Virker målet realistisk i forhold til modellen ? Er tallet tæt på ?


Skriv et svar til: MatA - Tabellen viser udviklingen i den procentdel af tysklands elektricitetsproduktion - HJÆLP!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.