Matematik

Vektor. Pleeeeeeeease hjælp!

21. januar 2015 af miljoi - Niveau: A-niveau

Tjek den vedhæftede fil, vil ikke have, at i kommer med resultatet, men giver mig en forklaring på, hvordan jeg kan regne det ud

Vedhæftet fil: hjæælp.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2015 af mathon

Ikke éntydige oplysninger!


Svar #2
21. januar 2015 af miljoi

Hvad mener du?

Brugbart svar (0)

Svar #3
21. januar 2015 af Soeffi

a) Du siger

\begin{pmatrix} a_{1}\\ a_{2} \end{pmatrix}+\begin{pmatrix} b_{1}\\ b_{2} \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 6\\ -3 \end{pmatrix}\;og\;\begin{pmatrix} a_{1}\\ a_{2} \end{pmatrix}-\begin{pmatrix} b_{1}\\ b_{2} \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} -4\\ 1 \end{pmatrix}

og løser to ligninger med to ubekendte.

Vedhæftet fil:skalarer.png

Svar #4
21. januar 2015 af miljoi

Det to forskellige opgaver. Kan du måske uddybe lidt mere??

Brugbart svar (0)

Svar #5
21. januar 2015 af Soeffi

#3

a) Du siger

\begin{Bmatrix} a_{1}+b_{1}=6\\ a_{2} + b_{2}=-3\\a_{1}-b_{1}=-4\\ a_{2}- b_{2}=1 \end{Bmatrix}

og løser fire ligninger med fire ubekendte.


Brugbart svar (0)

Svar #6
22. januar 2015 af mathon

Opgave 1

    …og får
                        \small \overrightarrow{a}=\begin{pmatrix} 1\\-1 \end{pmatrix}       \small \overrightarrow{b}=\begin{pmatrix} 5\\-2 \end{pmatrix}


Brugbart svar (0)

Svar #7
22. januar 2015 af mathon

Opgave 2

                                      \small \small \overrightarrow{a}=\begin{pmatrix} 1\\-2 \end{pmatrix}       \small \overrightarrow{b}=\begin{pmatrix} 2\\4 \end{pmatrix}       \small \overrightarrow{c}=\begin{pmatrix} 5\\22 \end{pmatrix}

                                       \small \begin{pmatrix} 5\\22 \end{pmatrix}=s\cdot \begin{pmatrix} 1\\-2 \end{pmatrix}+t\cdot \begin{pmatrix} 2\\4 \end{pmatrix}
hvoraf
             ligningssystemet:
                                        \small \begin{Bmatrix} s+2t=5\\ -2s+4t=22 \end{Bmatrix}


Skriv et svar til: Vektor. Pleeeeeeeease hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.