Matematik

Integration 8x -> 4x^2

21. januar 2015 af LouiseVang (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvis man vil finde stamfunktionen til 8x, bliver det 4x^2 

Men hvorfor? hvilken regneregel er der blevet brugt her?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2015 af LubDub (Slettet)

     c•xn integreret er c•(1/(n+1))•xn+1 + k  ,      c, k, n ∈ R og n ≠ - 1


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. januar 2015 af mathon

    Hvis man vil finde stamfunktionen til 8x, bliver det

                                     F(x)  = 4x2 + k

                                     \small f(x)=\left (4x^2+k \right ){}'=8x


Svar #3
21. januar 2015 af LouiseVang (Slettet)

Altså jeg har 8x som jeg skal finde stamfunktionen til (ved dog det giver 4x^2, men ikke hvorfor)

Svar #4
21. januar 2015 af LouiseVang (Slettet)

ahh forstod den nu :)


Skriv et svar til: Integration 8x -> 4x^2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.