Matematik

Vektor s og t

25. januar 2015 af ITChem (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej 

Jeg har to vektorer angivet som a=[-2;s] og b=[t;-4]

Opgaven siger: Bestem s og t således, at

a*b=32 og norm(b)=2*norm(a)

Jeg er sådan set lost her, og håber nogen kan hjælpe mig med dette. 

Tak på forhånd. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2015 af Brusebad (Slettet)

Opstil to ligninger med to ubekendte. Isolér enten t eller s i en af ligningerne og substituér den ind i den anden ligning.

Hint: Dine to ligninger er

a * b = 32

norm(b)=2*norm(a)


Svar #2
25. januar 2015 af ITChem (Slettet)

Tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Vektor s og t

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.