Matematik

funktioner

01. februar 2015 af denumulige (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej er der nogle som har lyst til at se om jeg har lavet min opgave rigtigt?

Har vedhæftet fil

Vedhæftet fil: mat uge 3.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. februar 2015 af Andersen11 (Slettet)

Opg 1 er korrekt

Opg 2 a), b) c) er korrekt. spm d) er ikke besvaret

Opg 3. a) Man skal løse en 2.-gradsligning. Din løsning er forkert. 2x2 + x er ikke lig med 3x2 (hvad du så mener med det?).
Opg 3 b) er ikke besvaret.

Opg 4 a) f(2) er korrekt, f(-3) er forkert. Du roder med fortegnene. Lad være med at skrive x2 eller 22 , når der menes x2 eller 22 .
Opg 4 b) Du beregner diskriminanten forkert. Du sjusker med fortegnene. Der er to reelle løsninger.
Opg 4 c) . Da du har beregnet diskriminanten forkert, bliver toppunktet forkert.

Opg 5 er korrekt.

Opg 6 er helt forkert. Ligningen f(x) = g(x) er en 2.-gradsligning. Det er mumuligt at gennemskue, hvad du laver i opgaven.

Opg 7 er slet ikke besvaret.


Svar #2
02. februar 2015 af denumulige (Slettet)

Tak fordi du har set på det.
Kan ikke få de små tal op i hjørnet, det driller mig. Derfor valgte jeg at skrive dem med mindre tekst og håbede det kunne forstås.
Hvordan har jeg regnet diskriminanten forkert ud?

Brugbart svar (0)

Svar #3
02. februar 2015 af Andersen11 (Slettet)

#2

I Opg 4 drejer det sig om 2.-gradspolynomiet

        f(x) = -2x2 +4x + 6

der har diskriminanten    d = b2 - 4ac = 42 - 4·(-2)·6 = 16 + 48 = 64 = 82 .

Du har beregnet 42 til 8, og - 4·(-2)·6 til -48 .


Svar #4
02. februar 2015 af denumulige (Slettet)

Ja, det kan jeg godt se :O
Det er godt der er sådan en som dig:-D
Tak fordi du tog dig tid

Skriv et svar til: funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.