Matematik

Logaritmer. Løs uden brug af CAS ligningen: log x = log 63-log 9

04. februar 2015 af mads1502 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Løs uden brug af CAS ligningen:  log x = log 63-log 9

Jeg har ingen anelse om, hvordan jeg skal løse denne ligning. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. februar 2015 af peter lind

Brug på højre side at log(a)-log(b) = log(a/b)


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. februar 2015 af Andersen11 (Slettet)

Benyt også, at

        log(x) = log(a) ⇒ x = a .


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. februar 2015 af mathon

                         log(x) = log(7·9)-log(9)

                         log(x) = log(7) + log(9) - log(9) = log(7)


Svar #4
04. februar 2015 af mads1502 (Slettet)

Ahh, det giver mening nu mange tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Logaritmer. Løs uden brug af CAS ligningen: log x = log 63-log 9

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.