Kemi

Det haaaster !!

05. februar 2015 af majormaster (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal fremstille et bjerrumdiagram ved at titrere K2CO3 med HCl

Kan det passe at reaktionen ser således ud ? :

K2CO3+HCl ---> HCO3-  --->  H2CO3


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2015 af Therk

Det er ikke en særligt sigende titel.

Der er vel noget galt med din reaktion, når du mangler Kalium på højre side.


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. februar 2015 af mathon

Du har får to ens udsende men parallelforskudte kurver.

       I:     
                C{O_{3}}^{2-}\; \; +\; \; H_3O^+\; \; \rightleftharpoons \: \: HC{O_{3}}^{-}\; \; +\; \; H_2O

                   x=\frac{1}{1+10^{\, 10,40-pH}}                når x er basebrøken x=\frac{\left [ C{O_{3}}^{2-} \right ]}{c_b}

      II:     
                HC{O_{3}}^{-}\; \; +\; \; H_3O^+\; \; \rightleftharpoons \: \:
                                                                      H_2O+CO_2

                   x=\frac{1}{1+10^{\, 3,30-pH}}


Skriv et svar til: Det haaaster !!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.