Matematik

f(x) = 2 og f(x)=0

09. februar 2015 af Augustagh (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej 

Jeg har prøve og løst to ligninger, men jeg kan ikke finde resultater, så tænker jeg har lavet en fejl. 

f(x)= 2 
1-cos(x)=2 
cos(x)=2-1
cos(x)=2
cos-1(2) = ......? 

og 

f(x)=0 - har gjort på sammen måde som den anden. 

Håber der er nogle der kan hjælpe:D 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. februar 2015 af mathon

              1 - cos(x) = 2 

              -1 = cos(x)

              x = π + p·2π      p ∈ Z


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. februar 2015 af mathon

             1 - cos(x) = 0

              1 = cos(x)

              x = p·2π      p ∈ Z


Svar #3
15. februar 2015 af Augustagh (Slettet)

Jeg tror ikke jeg er helt med, hvad kommer det til, at give til sidst - for ved ikke hvad man skal aætte ind i den sidste formel? 


Skriv et svar til: f(x) = 2 og f(x)=0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.