Matematik

vektor

10. februar 2015 af hansen1921 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej.

Opgaven er vedhæftet. Jeg vil lige være sikker om at t skal være 22/6 før vektorerne kan være parallelle. Det jeg har gjort er at sætte determinant til at være 0 og derefter isolere t. 

Vedhæftet fil: Udklip -l.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. februar 2015 af Andersen11 (Slettet)

Udklip -l.PNG

Dit forslag til t er ikke korrekt. Din fremgangsmåde er korrekt. Du har sjusket med fortegnene.


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. februar 2015 af mathon

                                        \begin{vmatrix} 2 & 4\\ 2t-3& 7t-5 \end{vmatrix}=0

                                        2\cdot (7t-5)-(2t-3)\cdot 4=0

                                         (7t-5)-(2t-3)\cdot 2=0


Svar #3
11. februar 2015 af hansen1921 (Slettet)

Kan det passe at t så giver - 0,33


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. februar 2015 af Andersen11 (Slettet)

#3

Det er en tilnærmet værdi for t. Start med at angive den eksakte værdi, t = -1/3 .


Skriv et svar til: vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.