Matematik

forhold

13. februar 2015 af shain - Niveau: 8. klasse
Del 3330 kr. I forholdet 5 til 4?

Mit bud: 5/9*3300 ?
4/9*3300 ?
Nogen som kan hjælpe, hvis det er helt forkert på forhånd tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. februar 2015 af Therk

Hvor kommer de 9 fra?

Hint: Hvis du skal dele med en brøk, svarer det til at gange med den omvendte.


Svar #2
13. februar 2015 af shain

Lægger 5 og 4 sammen
3330*4/5?

Brugbart svar (0)

Svar #3
13. februar 2015 af mathon

                              forholdstal           kr
                1. del            5                   5x
                2. del            4                   4x
                sum              9                   9x   =   3330

                                                          x = 3330/9 = 370

                                        kr
                1. del            5·370                  
                2. del            4·370                  

i overensstemmelse med
dit resultat

                               \frac{3330}{sum\{5,4\}}\cdot \{5,4\}

              


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. februar 2015 af Eksperimentalfysikeren

#0:

Det er helt korrekt.


Svar #5
13. februar 2015 af shain

Tak skal i have

Skriv et svar til: forhold

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.