Matematik

2 spørgsmål i matematik

14. februar 2015 af kathrine2001 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Sidder lige med 2 opgaver som jeg ikke kan finde ud af, så håber i vil hjælpe mig:)

Opgave 62: En tændstikæske måler 3,5*1,7*5,8 cm. 

Hvor mange æsker skal der til 1 liter?

Opgave 63: Et stearinlys har en diameter på 2,2 cm og en længde på 19 cm. 

A: Beregn rumfanget af lyset.

B: Hvad vejer lyset?


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. februar 2015 af mathon

Opgave 62:

     Beregn rumfanget i liter. (R = H·L·B).
     Divider for at finde antal æsker pr. liter.


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. februar 2015 af mathon

Opgave 63:
    Beregn rumfanget (R = (π/4)· h·d^2).
    Masse = Rumfang gange massefylde.


Brugbart svar (1)

Svar #3
15. februar 2015 af SuneChr

SP 1502151537.PNG

Vedhæftet fil:SP 1502151537.PNG

Skriv et svar til: 2 spørgsmål i matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.