Matematik

Ligning

16. februar 2015 af majsingym (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej :-)
Jeg forstår ikke helt hvordan kan jeg løse en ligningen der hedder f(t)=12.
Håber nogen kan hjælpe :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. februar 2015 af PeterValberg

Hvad er forskriften for f ?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
16. februar 2015 af majsingym (Slettet)

Har vedhæftet et dokument, som er et billede af selve opgaven, men har fundet frem til at jeg skal løse lignigen f(t)=12 i opgave a, og dette ved jeg ikke hvordan jeg gør :-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. februar 2015 af PeterValberg

Du skal løse ligningen:

-0,0033t^3+0,0340t^2+0,7032t+6,410 = 12

brug CAS-værktøj (solve-kommando)

husk at løsninger, der "falder udenfor" betingelsen 0 ≤ t ≤ 20
skal "sorteres" fra :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
16. februar 2015 af majsingym (Slettet)

Tusind tak for hjælpen!!!!! Har klaret opgaven nu :-)


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.