Fysik

den samlede kraft

16. februar 2015 af Ellapigen (Slettet) - Niveau: B-niveau

nogen der kan hjælpe med den vedhæftede opgave? ved også der er en tyngdekraft i spil

Vedhæftet fil: Udklip 1.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. februar 2015 af mathon

                 Fgulv = (77 kg) · ((9,82 + 2,4) N/kg) =


Svar #2
16. februar 2015 af Ellapigen (Slettet)

er det så 940,94 N? men er tyngdekraften ikke nedadrettet mens den anden kraft er opadrettet?


Svar #3
16. februar 2015 af Ellapigen (Slettet)

så vil det ikke være F = F_t - F_op ??


Skriv et svar til: den samlede kraft

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.