Kemi

Find opløselighedsproduktet udtrykt i mol/L

24. februar 2015 af mollylar22 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Opløseligheden for Mg(OH)_2 er 8,34*10^-4 g/100 mL ved 25 grader.

a. Hvad er opløseligheden for Mg(OH)_2 udtrykt i mol/L ved 25 grader?

Tak på forhånd


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. februar 2015 af mathon

Ved 25°C:
                     \frac{n}{v}=\frac{m/M}{v}=\left (\frac{m}{v} \right )\cdot \frac{1}{M}=\left ( \frac{8,34\cdot 10^{-3}\; g}{L} \right )\cdot \frac{1}{58,3197\; \frac{g}{mol}}=


Skriv et svar til: Find opløselighedsproduktet udtrykt i mol/L

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.