Matematik

Den årlige vækstrate i den udvundne vindenergi

07. marts 2015 af SSunshine (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej SP.

Jeg har brug for hjælp til den vedhæftede opgave.

Mange tak på forhånd.

Vedhæftet fil: matematik.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

matematik.JPG 


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

a) Opstil en eksponentiel model y = f(x) = b · ax , for den udvundne energi y som funktion af antal år x efter år 2000.
Beregn f(x) for den værdi af x, der svarer til år 2007.

b) Beregn den årlige væksrrate r ud fra

        (1+r)7 =(94,1 / 10,4


Skriv et svar til: Den årlige vækstrate i den udvundne vindenergi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.