Kemi

Hej ønsker hjælp til opgave

09. marts 2015 af sarahansenhans (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej alle

jeg ønsker hjælp til opgave 122. Jeg ved slet ikke hvordan jeg skal skrive det op, hvad jeg skal indsætte hvor og hvordan det skal se ud til slut. 

Se opgaven i vedhæftet.

Hilsen Sara


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. marts 2015 af mathon

Du medsender ikke et link.


Svar #2
09. marts 2015 af sarahansenhans (Slettet)

Her er vedhæftet

Vedhæftet fil:OOpgave 122.docx

Brugbart svar (0)

Svar #3
09. marts 2015 af Promethium (Slettet)

Der er en som har spurgt om hjælp til præcis den samme opgave

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=202900

Gå til side 2 for den første side vil bare forvirre dig.


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. marts 2015 af LubDub (Slettet)

                NaOH     ----->     Na+     +     OH-
 

                [OH -] = c(NaOH)                              (se koefficienterne)

 
                [H3O+] • [OH -] = Kv = 10-14 M2         (25 oC)

                [H3O+] = (10-14 M2) / [OH -]
 

                pH = - log[H3O+]


 


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. marts 2015 af LubDub (Slettet)

                Ba(OH)2     ----->     Ba2+     +     2 OH-
 

                pOH = - log[OH -] =  - log(2•cb)         (se koefficienterne)

                pH = pKv - pOH = 14 - pOH               (25 oC)

           


Skriv et svar til: Hej ønsker hjælp til opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.