Matematik

Er der nogen der kan hjælpe med denne differentialligning?

09. marts 2015 af Mik32 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej er der nogen der kan hjælpe mig med og løse denne differentialligning?

Bestem den løsning til differentialligningen 

dy/dx = 2xy

der opfylder at, f(1) = 2.


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. marts 2015 af mathon

Separeres de variable
fås:
           \frac{1}{y}\textup{d}y=2x\textup{d}x           derefter integreres

           \int \frac{1}{y}\textup{d}y=\int 2x\textup{d}x


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. marts 2015 af Stats

..

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: Er der nogen der kan hjælpe med denne differentialligning?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.