Fysik

Isolerind af den kritiske vinkel i brydningsloven

10. marts 2015 af folkets (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Jeg sidder og bøvler med at finde ic (den kritiske vinkel) ud fra brydningsloven. Jeg har isoleret den, og er kommet frem til, at sin(ic)=n2/n1*sin(90°). men hvordan fjerner jeg sinus, så der kun står ic?

tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. marts 2015 af Jerslev (Slettet)

#0: Tag sin-1 på hver side.


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. marts 2015 af mathon

                    i_c=\sin^{-1}\left ( \frac{n_2}{n_1} \right )\; \; \; \; \; \frac{n_2}{n_1}< 1


Svar #3
10. marts 2015 af folkets (Slettet)

ok, er det ligemeget om man skriver sin(90) fordi det er 1?


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. marts 2015 af mathon

      Ja - det er lige gyldigt.


Svar #5
10. marts 2015 af folkets (Slettet)

ok mange tak for hurtige svar :)


Skriv et svar til: Isolerind af den kritiske vinkel i brydningsloven

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.