Matematik

målene på en kasse

11. marts 2015 af Sofusfelix (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej Hej

Har en golfbold med en radius 21,5 mm, og der er 3 stk i hver kasse.

Hvordan finder jeg målene på denne kasse?


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. marts 2015 af SuneChr

Hvis boldene ligger på én række, er kassens
længde = 2·21,5·3 mm
bredde = højde = 2·21,5 mm 


Skriv et svar til: målene på en kasse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.