Matematik

Kugle

11. marts 2015 af martin2402 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg kan simpelthen ikke finde frem til hvordan jeg finder r! 

Kan nogen hjælpe? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. marts 2015 af exatb

r = ( A / (4π) )0,5 


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. marts 2015 af mette48 (Slettet)

A=4*π*r2           indsætter arealet, som er 1000

1000=4π*r2      deler med 4π på begge sider

r2=1000/4π

finder kvadratroden         


Skriv et svar til: Kugle

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.