Kemi

Ligevægt

12. marts 2015 af fl0werpower (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er dette korrekt? 

N_{2} + H_{3} \rightarrow \leftarrow NH_{3} \rightarrow K_{c} = [NH^3] / [N_{2}] * [H_{3}] = 1*10^4


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. marts 2015 af Soeffi

#0

Er dette korrekt? 

N_{2} + H_{3} \rightarrow \leftarrow NH_{3} \rightarrow K_{c} = [NH^3] / [N_{2}] * [H_{3}] = 1*10^4

Det skal nok skrives

N_{2} + 3H_{2}\rightleftharpoons 2NH_{3},\; K_{c} = \frac{[NH_{3}]^{2}}{[N_{2}] [H_{2}]^{3}} = 10^4\;M^{-2}


Skriv et svar til: Ligevægt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.