Matematik

Procent

15. marts 2015 af kanduhjælpemig2 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Er der nogle som kan hjælpe med denne opg? ;)

Side 3. opg 1.


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at

        (SU) = (Køb) + (Omk)

        (Moms) = 0,25·((SU) + (Fortj))

        (Salg) = 1,25·((SU) + (Fortj))


Skriv et svar til: Procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.