Kemi

maksimalt tilladelige molære koncentration/indhold

17. marts 2015 af MHN97 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle

Jeg har en opgave, som jeg ikke ved hvor jeg skal starte fra

 

En given vandig opløsning må ikke indeholde for meget NaCl. Den testes ved, at man sammenblander 1,00 mL af opløsningen med 1,00 mL 0,100 M AgNO3 ved 25 °C. Ved testen må der ikke komme bundfald af AgCl.

 

                      b)  Beregn den maksimalt tilladelige molære koncentration af Cl-   i den givne opløsning.      Beregn derefter det maksimalt tilladelige indhold (g/ 100 mL) af NaCl i den Givne opløsning.

 

Bare et lille hint :D

                                           


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. marts 2015 af mathon

                         \left [ Ag^+ \right ]\cdot \left [ Cl^- \right ]\leq 1,6\cdot 10^{-10}\; M^2

                         \left ( 0,1\; M \right )\cdot \left [ Cl^- \right ]\leq 1,6\cdot 10^{-10}\; M^2


Skriv et svar til: maksimalt tilladelige molære koncentration/indhold

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.