Matematik

Babyloniernes Formel for arealet af et kvadrat

21. marts 2015 af Beats123 (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Er der nogle som kender formlen på babyloniernes Formel af et kvadrat?

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. marts 2015 af Soeffi

Hvordan lyder opgaven helt præcis?


Svar #2
21. marts 2015 af Beats123 (Slettet)

Opgaven lyder at Jeg skal vise hvordan babyloniernes Formel kan omskrives til formlen for arealet af et kvadrat Og arealet for Formelen for arealet at et kvadrat er A=s^2

Brugbart svar (0)

Svar #3
21. marts 2015 af Soeffi

#2 Opgaven lyder at Jeg skal vise hvordan babyloniernes Formel kan omskrives til formlen for arealet af et kvadrat Og arealet for Formelen for arealet at et kvadrat er A=s^2

Det lyder ikke helt rigtigt, har du noget mod at lægge et billede af opgaven op?


Svar #4
21. marts 2015 af Beats123 (Slettet)

Her har du et billede af opgaven
Vedhæftet fil:image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #5
21. marts 2015 af Soeffi

Jeg kan desværre ikke se det.


Brugbart svar (0)

Svar #6
21. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

#4
Der er ikke vedlagt noget billede.

Svar #7
21. marts 2015 af Beats123 (Slettet)

Jeg prøver lige igen

Svar #8
21. marts 2015 af Beats123 (Slettet)

Det er opgave 5.4 i skal kigge på
Vedhæftet fil:image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #9
21. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

#8

Der er ikke vedlagt noget brugbart billede.

Svar #10
21. marts 2015 af Beats123 (Slettet)

hvad med nu?

Vedhæftet fil:WIN_20150321_194008.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #11
21. marts 2015 af Soeffi

Fint, men kan du også tage et billede af den formel, der nævnes?


Svar #12
21. marts 2015 af Beats123 (Slettet)

Kig på den gule boks det er den som der viser formlen på den??

Brugbart svar (0)

Svar #13
21. marts 2015 af Soeffi

A=s2 er vores formel, man må gå ud fra at babylonernes var anderledes.


Svar #14
21. marts 2015 af Beats123 (Slettet)

Ja det er det, men jeg ved bare ikke hvad babylonernes Formel på arealet af et kvadrat er

Brugbart svar (0)

Svar #15
21. marts 2015 af Soeffi

Står der ikke noget på den forrige side i bogen?


Svar #16
21. marts 2015 af Beats123 (Slettet)

Det er et kopiark, men nej det står ikke noget på den forrige side

Svar #17
21. marts 2015 af Beats123 (Slettet)

Jeg har selv fundet ud af formlen på den, men ellers tak fordi i prøvede på at hjælpe mig

Brugbart svar (0)

Svar #18
21. marts 2015 af Andersen11 (Slettet)

Opgaven ser ud til at være beslægtet med opgaven i denne tråd fra i går

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1585810


Svar #19
21. marts 2015 af Beats123 (Slettet)

Tak hjælpen Andersen11 ;)

Skriv et svar til: Babyloniernes Formel for arealet af et kvadrat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.