Fysik

Acceleration i tyngdefeltet

22. marts 2015 af pige5 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. Jeg har lige et spørgsmål. 

Jeg har en opgave, hvor et fly accelerer med 3g. Jeg skal bruge formlen: 

Δv=a*t

Jeg skal bare høre, hvordan forklarer jeg her, at a er det samme som g? 

 Jeg håber, der er én, der vil hjælpe og komme med en god forklaring. :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. marts 2015 af mathon

konstant accelerartion
giver bl.a.

                              \Delta v=a\cdot t         

her:
                              \Delta v=(3\cdot g)\cdot t


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. marts 2015 af peter lind

Du har jo lige fået svar på næsten det samme spørgsmål i https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1585988


Skriv et svar til: Acceleration i tyngdefeltet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.