Matematik

Areal og bestemt integral

22. marts 2015 af MiniMax2 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Opgave:

På figuren er tegnet graferne for f(x)=x^{2} og g(x)=x

Grafen for f og g skærer hinanden i punkterne med koordinatsættende (0.0) og (1,1)

1. Bestem arealet af det område, der begrænses af de to grafer.

Jeg er i tvivl om hvordan jeg skal bære mig ad.


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. marts 2015 af peter lind

A = ∫01g(x)-f(x) dx


Svar #2
22. marts 2015 af MiniMax2 (Slettet)

tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. marts 2015 af mathon

     \int_{0}^{1} \left ( x-x^2 \right ) \, \texyup{d}x=\left [\frac{1}{2}x^2-\frac{1}{3}x^3 \right ]_{0}^{1}


Skriv et svar til: Areal og bestemt integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.