Matematik

ekspoentiel funktion

22. marts 2015 af Manu0407 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej! Jeg har vedæhæftet en opgave, som jeg håber i kan hjælpe med! Jeg har løst A og b, men jeg kan ikke finde u af c. Nogen der kan hjælpe? :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. marts 2015 af mathon

c)
             Beregn halveringstiden:

                                            T_{\frac{1}{2}}=\frac{\log\left ( \frac{1}{2} \right )}{\log(a)}\; \; \; \; \; 0<a<1


Svar #2
22. marts 2015 af Manu0407 (Slettet)

Så når der er gået 13.5 år så er ølforbruget i Danmark halveret? 


Skriv et svar til: ekspoentiel funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.