Matematik

Vækst

25. marts 2015 af marcandersen1997 - Niveau: 8. klasse

Hey jeg har virkelig brug for hjælp med nogle spørgsmål om vækst.

Håber i kan hjælpe mig :)

For en lineær funktion er forskriften: 

y= 439x + 28.262

a) Hvor meget vokser y med, når x vokser med 1?

b) Hvor meget vokser y med når x vokser med 2?

For en eksponentiel funktion: 

y = 89 * 0,973x

a) Hvad sker der med y-værdien, når x-værdien vokser med 1?

b) Hvad sker der med y-værdien vokser med et tilfældigt tal k?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. marts 2015 af mette48 (Slettet)

a)   indsætter x og x+1, som er 1 større end x og finder forskellen

  (439(x+1) + 28.262)  -  439x + 28.262)    =

 439x+439 + 28.262 - 439x - 28.262 =439

b) indsætter x og x+2


Skriv et svar til: Vækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.