Matematik

AMPERE

07. april 2015 af TK10 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

hej allesammen.

Har spørgsmål angående ohms lov.

Jeg skal finde amperen, men jeg kender kun volten og watt.

18 v og 43 watt

For at finde amperen brugte jeg I=U/R

Men mit problem er jeg kender ikke R, så tænkte jeg på igen, så finder jeg bare R=U/I, men kender ikke ohm.

er der nogle som kan hjælpe mig. Tak på forhånd.q


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. april 2015 af SuneChr

Man har
1 V = 1 W / A
og dermed
A = W / V


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. april 2015 af PeterValberg

Brug effektloven

P=U\cdot I

(P er effekten i watt, U er spændingen i Volt og I er strømmen i Ampere)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
07. april 2015 af TK10 (Slettet)

Tak for hjælpen gentlemens:)


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. april 2015 af Andersen11 (Slettet)

#3

Det hedder gentlemen, uden s.


Svar #5
07. april 2015 af TK10 (Slettet)

#4

ej hvor er du bare sej.......


Skriv et svar til: AMPERE

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.