Matematik

Tangent i et punkt

08. april 2015 af Matha (Slettet) - Niveau: B-niveau

Opgaven er vedhæftet.
Det jeg har gjort ved opgave b:
f'(1) = 8*1 + 1/1 = 9

f(1) = 4*1^2 + ln(1) = 4

y = 9*(x-1)+4

y = 9x-9+4

y = 9x-5

Jeg er usikker på mit resultat.


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. april 2015 af Andersen11 (Slettet)

Skærmbillede 2015-04-08 kl. 22.28.25.png

Fremgangsmåden og resultatet er korrekt.


Svar #2
08. april 2015 af Matha (Slettet)

Tak for svaret. :-)


Skriv et svar til: Tangent i et punkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.