Kemi

hjælp mig med løse opgaven?

09. april 2015 af eliat (Slettet) - Niveau: C-niveau

angiv den aktuelle koncentrationer

Vedhæftet fil: opgave 10.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. april 2015 af Soeffi

Du skal finde [Mg2+], [PO43-] og [Cl-]. 

Hvis c1 = c(Mg3(PO4)) = 0,2M og c2 = c(MgCl2)=0,5M er [Mg2+] = 3c1 + c2.

Vedhæftet fil:konc.png

Skriv et svar til: hjælp mig med løse opgaven?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.