Matematik

Sandsynlighed

09. april 2015 af teamwork (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej 

Jeg har løst den uploadede opgave. Jeg får følgende svar

sample size=17 ( her har jeg taget antallet af målinger)

sample mean= -297.29 ( her har jeg taget summen af alle målinger og divideret med 17)

sample meadian= -297 ( her har jeg fundet den midterste værdi i de ordnede værdier) 

sample standard deviation =103,44 ( her har jeg taget √( ∑(værdi_i-mean)^2/17)

 er det rigtigt?


Svar #1
09. april 2015 af teamwork (Slettet)

Glemte at uploade selve opgaven

Vedhæftet fil:sands_sp_1.png

Skriv et svar til: Sandsynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.