Matematik
Længden i en trapez
10. april 2015 af
denflittige (Slettet)
-
Niveau: 10. klasse
Hvor stor er længden af DE, når DC har længden 4, AB har længden 12, og DB har længden 18?
Er dette en korrekt fremgangsmåde?
Jeg har regnet mig frem til at vinkel E er = 52,8 grader.
4/sin(52,8/2) = 4,2
https://www.studieportalen.dk/Forums/ShowFile.aspx?id=1591461
Hvor stor er længden af DE, når DC har længden 4, AB har længden 12, og DB har længden 18?
Er dette en korrekt fremgangsmåde?
Jeg har regnet mig frem til at vinkel E er = 52,8 grader.
4/sin(52,8/2) = 4,2
https://www.studieportalen.dk/Forums/ShowFile.aspx?id=1591461
Skriv et svar til: Længden i en trapez
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.

