Fysik

Tryk / idealgasligning

13. april 2015 af Kim777 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej.

Opgaven er vedhæftet.

Jeg tænker at benytte idealgasligningen. Se min fremgangsmåde i min kommentar til min tråd.

Hvem vil hjælpe! Synes at det tryk jeg når frem til er MEGET stort.

Tak

Vedhæftet fil: Studie.jpg

Svar #1
13. april 2015 af Kim777 (Slettet)

Her er min besvarelse

Vedhæftet fil:Studie.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #2
14. april 2015 af mathon

Når der ses bort fra plastikkens volumenændring
har du:
                            \frac{p_2\cdot V\cdot 1{,}1}{\left (273-18 \right )\; K}=\frac{p_1\cdot V}{\left (273+20 \right )\; K}

                             p_2=\frac{255}{293\cdot 1,1}\cdot \left ( 101\; kPa \right )=79,91\; kPa


Skriv et svar til: Tryk / idealgasligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.